Vine a tastar!
El Passeig s’omplirà de les millors degustacions d’Oliva i els millors vins de les Terres dels Alforins. Nou cellers.

Passeig Lluís Vives, enfront del Mercat Municipal.

 

Acompanyar les nostres millors degustacions gastronòmiques, dels millors vins valencians, és possible. Dissabte 24 de setembre tindrem l’oportunitat de tastar a Oliva els vins de les Terres dels Alforins (DO València). Esta zona es troba entre la Vall d’Albaida i la Costera, es coneix com la ‘Toscana valenciana’ i destaca per la seua projecció internacional.
Alguns dels seus vins han arribat a obtenir entre 91 i 93 punts Parker, que és la referència en valoració de vins a escala mundial. Podrem tastar vins negres frescos de varietats històriques i reconegudes com la monastrell i d’altres autòctones. També vins en àmfora elaborats en bodegues fondes construïdes al segle XVII.

Com ens sentim orgullosos dels vins d’esta zona excel·lent, de la seua projecció i de la seua tradició vinícola, així com dels nostres plats tradicionals de costa i de marjal… hem proposat maridar-los i fer accessible a tot el món la seua degustació. Per això, el dissabte 24 de setembre a la vesprada i nit podràs tastar-los amb la nostra pebrera farcida de mosset, amb figatells, coques, embotits artesans, etc. Serà una experiència inèdita i inoblidable!

Dissapte al Passeig Lluís Vives d’Oliva es podran adquirir els TIQUETS.

Tiquets i preus del Macrotast
4 tiquets, 5 euros
8 tiquets,10 euros
+ 2 euros lloguer de copa tècnica Spiegelau
La devolució dels 2 euros es farà en tornar la copa.

El Macrotast comptarà amb la música en directe del jazz d’Enric Peidro Quartet que de 20:45 a 23 h. amenitzarà l’event i de segur que aconseguirà donar un toc inigualable a esta celebració.